Faur Zsófi Galéria és Könyvkiadó

A Bartók Béla út egyik ikonikus kiállítóhelyeként a Faur Zsófi Galéria elsődleges célja a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, melyet a külföldi vásárokon történő aktív jelenlétével és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kíván elérni.

A 21. század elején a vizuális formák és jelek áradatában csak a professzionális, kortárs művészetet képviselő galéria képes a tájékozódás és a válogatás kapaszkodóit kínálni. A 2001 óta működő Faur Zsófi Galéria és Könyvkiadó küldetése a magyar és nemzetközi kortárs művészeti élvonal képviselete és bemutatása saját, esztétikai és a piac által visszaigazolt befektetési szempontja szerint. A minőség titka a szakértelem, a több mint két évtizednyi tapasztalat és a válogatott kínálat, melyben felismerhetők és azonosíthatók a nyers, ösztönös kreativitás és a magas alkotói színvonal különleges metszéspontjai.

A Faur Zsófi Galéria egyrészt arra törekszik, hogy minél szélesebb értő közönséget szólítson meg, mivel a műalkotások élő, emberekkel teli, zsibongó térben mutatják meg valódi arcukat; másrészt hogy a galéria egy olyan szellemi és esztétikai közeg, folyton nyüzsgő „kultúrtér” legyen, ahová az emberek újra és újra szívesen térnek vissza.

A BUDAPEST CONTEMPORARY standon a galéria által képviselt neves magyar képzőművészek munkáiból, valamint olyan nemzetközi művészek alkotásaiból - festményeiből, szobraiból, fotóiból - nyújtunk egy kortárs metszetet, akik különböző megközelítéssel, de mind érzékenyen reagálnak az aktuális művészeti kérdésekre.

Tervezett kiállító művészek:

Anya Belyat-Giunta

Borkovics Péter

Forrai Ferenc

Gábor Áron

Gáti György

Jovián György

Kiss Dániel

Konkoly Gyula

Szolnoki Szabolcs

Elérhetőségek

Faur Zsófi Galéria és Könyvkiadó

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 25.

Telefon: +36 1 209 36 35

E-mail: info@galeriafaur.hu

Web: www.galeriafaur.hu

Fb: facebook.com/FaurZsofiGallery

Insta: instagram.com/faurzsofigallery

Budapest
Contemporary